Van Bommel

VAN BOMMEL

Het merk van Bommel staat bekend op de stijlvolle, elegante en klassieke kwaliteitsschoenen die ze produceren. In 1996 nam directeur Frans van Bommel zijn middelste zoon Floris mee naar de collectiebesprekingen bij van Bommel. Wanneer er een aantal modieuze schoenen worden gepresenteerd bij een van deze collectiebesprekingen is het al gauw duidelijk dat deze schoenen afwijken van de klassieke collectie die kenmerkend is voor van Bommel. Het idee was om de collectie apart te presenteren onder een nieuw merk met een nieuw logo maar waarbij de connectie met van Bommel niet verloren gaat. Directeur Frans van Bommel kijkt over de lange tafel en ziet zijn zoon zitten, een nieuwe merknaam is geboren; ‘Floris van Bommel’.

Collectie Van Bommel

Binnen Ziengs hebben we nu alleen de schoenfournituren van Van Bommel verkrijgbaar. De Van Bommel schoenspanners zijn gemaakt van cederhout. En zorgen ervoor dat de schoenen in optimale conditie blijven en de juiste vorm aanhouden!

Gratis thuis bezorgd

Bij Ziengs bezorgen we je Van Bommel bestelling gratis bij jou thuis vanaf €39,99! Mocht het onverhoopt niet zijn wat je er van had verwacht, dan kun je je bestelling bij Ziengs altijd binnen 30 dagen gratis retourneren en/of ruilen. Wanneer je vandaag bestelt, dan is de kans groot dat je morgen je nieuwe Van Bommel bestelling al in huis hebt!

