Sockwell

Sockwell sokken

Trendy sokken met een functie. Laat je voeten en benen genieten van het draagcomfort dat Sockwell sokken bieden. De sokken zijn gemaakt van duurzame, hoogwaardige materialen, zoals merinowol, alpacawol en bamboe garens. Sockwell heeft een enorm aanbod aan sokken die bestemd zijn voor verschillende gelegenheden, zoals skisokken, compressiekousen en sneakersokken. Ook zijn er wandelsokken die je goed kan combineren met een paar wandelschoenen voor dames of wandelschoenen voor heren om het optimale uit al je avonturen te halen. Bij Ziengs vind je een groot aanbod Sockwell sokken voor zowel dames als heren. De sokken zijn beschikbaar in meerdere maten, verschillende hoogtes en veel leuke kleuren en printjes. Er is een stijl voor iedereen!

Sockwell compressiekousen

De Sockwell compressiekousen zorgen voor een optimale bloedcirculatie en verkleinen de kans op vermoeide benen. Deze zijn ideaal om te dragen wanneer je voor werk veel zit of staat, een zwangerschap, een citytrip of tijdens het reizen. De compressie sokken zijn onderverdeeld in twee klassen. Klasse 1 geeft steun bij lichte problemen en klasse 2 biedt een ferme compressie voor het voorkomen of verlichten van zwaardere klachten zoals spataderen. Draag je Sockwell compressiekousen met comfort schoenen om met een goed gevoel de dag door te komen.

Sockwell sportsokken en hardloopsokken

De Sockwell sportsokken geven je een energieker gevoel, zodat je iedere training met enthousiasme eindigt. Je zal merken bij het dragen van deze sokken dat je minder vermoeide voeten en benen hebt. Hiernaast bevorderen de sportsokken het spierherstel en hebben ze een temperatuur regulerende werking. Ben jij echt een hardloopfanaat? Ook dan heb je baat bij de Sockwell sportsokken! Met het dragen van deze sokken ervaar je namelijk ook minder blessures, kramp en blaren.

Sockwell kopen

Sockwell sokken kopen bij Ziengs betekent gegarandeerd zijn van de beste service. Onze klantenservice staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Heb jij iets van Sockwell gevonden dat aan jouw wensen voldoet? Dan wordt je bestelling vanaf €39,99 gratis bij je thuis bezorgd. Let op: Sockwell artikelen worden geleverd door een Ziengs partner, waardoor levertijden kunnen afwijken.

