Rohde

ROHDE

Firma Rohde is ontstaan uit de oorspronkelijke looierij Rohde die stamt uit 1862. Rohde heeft als doel comfortabele pantoffels te produceren tegen een betaalbare prijs. De pantoffels van Rohde zijn functioneel, licht in gewicht en hebben een comfortabele pasvorm. Het merk is altijd op zoek naar nieuwe innovaties. De pantoffels van Rohde worden meestal geproduceerd in een eenvoudige en neutrale stijl, daarnaast zijn de pantoffels uiterst comfortabel en hebben ze een uitstekend voetbed. De pantoffels van Rohde zijn voorzien van een hoge kwaliteit en gaan lang mee. De Rohde pantoffels zijn gemaakt van allerlei materialen zoals leer, suède of textiel. Rohde staat er op dat ieder product dat geproduceerd wordt van de beste materialen is gemaakt en de hoogste kwaliteit heeft. Er kan gekozen worden uit rode, grijze, zwarte en bruine Rohde pantoffels.

Pantoffels met een betaalbare prijs

De Rohde pantoffels zijn comfortabele pantoffels welke verkrijgbaar zijn van maat 36 tot en met maat 46. De pantoffels zijn bekend vanwege de pasvorm en het draagcomfort voor een betaalbare prijs. De pantoffels zijn gemaakt van suède, textiel of leer. De pantoffels zijn met textiel gevoerd en de binnenzool van de pantoffels is gemaakt van leer of textiel.

Gratis verzending vanaf € 39,99

Bij Ziengs bezorgen we je Rohde bestelling gratis bij jou thuis vanaf € 39,99 Mocht het onverhoopt niet zijn wat je er van had verwacht, dan kun je je bestelling bij Ziengs altijd binnen 30 dagen gratis retourneren en/of ruilen. Wanneer je vandaag vóór 22:00 uur bestelt, dan heb je morgen je nieuwe Rohde bestelling al in huis!

