Red-Rag

Red-Rag schoenen

Ben jij op zoek naar unieke kinderschoenen met een stoere en trendy look, dan zijn onze Red-Rag schoenen iets voor jou! Dit Nederlandse merk werd in 2005 opgericht door het familiebedrijf Klerx en Zonen. Zij vonden de Nederlandse kinderschoenenmarkt saai en lanceerden daarom een merk met schoenen die zouden prikkelen als een rode lap, een red rag.   

Red-Rag jongens en meisjes

Zowel voor jongens als voor meisjes bevat de Red-Rag collectie eigenwijze kwaliteitsschoenen. De sneakers, veterboots en boots zijn voorzien van opvallende details en eigenzinnige printjes. Alle schoenen worden geproduceerd in Italië en Portugal met materialen die persoonlijk door het Red-Rag team bij leer- en zolenfabrikanten worden uitgekozen. Zo is een collectie ontstaan met uitgesproken en kwalitatief hoogwaardige schoenen voor jongens en meisjes die zich willen onderscheiden.                 

Red-Rag sale

Bij Ziengs zijn er regelmatig Red-Rag schoenen in de sale te vinden. Neem hier dus zeker een kijkje wanneer je geïnteresseerd bent in stoere kinderschoenen met mooie kortingen! Bestel je je nieuwe schoenen vandaag nog? Dan is de kans groot dat ze morgen al worden bezorgd. Eerst passen in een van onze winkels kan natuurlijk ook. Mocht de online bestelling niet bevallen of niet passen dan is het goed om te weten dat retourneren altijd binnen 30 dagen mogelijk is!

