Poldino

POLDINO

Trendy kinderschoenen maken van hoge kwaliteit, dat is waar Poldino voor staat. Dit van oorsprong Italiaanse merk produceert al sinds 1984 handgemaakte schoenen voor jongens en meisjes in hun eigen fabriek in Italië. Hierbij wordt gewerkt met veel oog voor detail en worden alleen materialen van hoge kwaliteit gebruikt. Poldino schoenen ondersteunen kinderen vanaf de eerste stapjes en later bij het rennen, klimmen en springen. De schoentjes van Poldino zijn in Nederland nu exclusief bij Ziengs verkrijgbaar!      

Poldino meisjes

Poldino produceert schoenen voor jongens en meisjes. Voor de meisjes vind je allerlei mooie boots en veterboots in de collectie. Hierbij gaat Poldino uit van de laatste trends. De schoenen zien er stijlvol uit en bieden daarnaast veel grip en stevigheid aan de groeiende voetjes. Bij alle schoenen is zowel de buiten als binnenkant van leer gemaakt. Aangezien leer ademt ventileren de schoenen goed. Daarnaast is leer een duurzaam materiaal wat goed tegen een stootje kan. Poldino schoenen zijn daarom ideaal voor ondernemende jongens en meisjes.

Poldino kinderschoenen

Poldino is gespecialiseerd in kinderschoenen. Daarom weet het merk precies wat kindervoetjes nodig hebben en welke materialen daarvoor het beste zijn. De ontwerpers werken dagelijks aan verbetering van de kinderschoenen zodat het merk kwaliteit en comfort kan blijven garanderen. Aangezien de schoenen handgemaakt zijn, zijn Poldino kinderschoenen altijd gemaakt met een uitstekend oog voor detail.    

Poldino veterboots

Stoere veterboots zijn momenteel overal te zien en daar heeft Poldino mooi op ingespeeld. Voor meisjes vind je bij Ziengs verschillende zwarte exemplaren met een grof profiel, een handige lus aan de achterzijde en verschillende subtiele of juist opvallende prints. Het handige aan veterboots is dat ze iets hoger zijn dan sneakers en daarom net iets meer steun geven aan de enkels en voeten. Ook voor de jongens zijn er Poldino veterboots in allerlei hippe designs.

Poldino schoenen

Ook héél fijn en handig: naast veters hebben de schoenen van Poldino altijd een rits aan de zijkant. Hierdoor zijn ze zonder veel gehannes lekker snel aan en uit te trekken. Zoek voor trendy kinderschoenen met een uitstekende pasvorm dus niet verder! Bestel je vandaag nog bij Ziengs? Dan is de kans groot dat je jouw pakket morgen al in huis hebt. Mochten de Poldino schoenen toch niet helemaal goed passen dan kan je ze altijd binnen 30 dagen retourneren.

