Pikolinos

PIKOLINOS

In 1984 is het merk Pikolinos opgericht door de huidige directeur Juan Perán. In 1989 werd Frankrijk het eerste land naast Spanje waar Pikolinos werden verkocht. Pikolinos staat bekend om het speciale leer dat ze gebruiken. Het leer komt plantaardig gelooid binnen in de fabrieken in Alicante. De schoenen worden eerst geverfd. Daarna wordt het leer gestanst, gestikt en uiteindelijk gemonteerd. De schoen heeft een typische Spaanse uitstraling.

Trends

Inhakend op de huidige modetrend heeft Pikolinos een groot deel van zijn sportieve collectie uitgerust met stevige, dikkere zolen. De schoenen van Pikolinos hebben glanzende details en er zijn diverse prints op het leer en bont verwerkt.

Gratis thuis bezorgd

Bij Ziengs bezorgen we je Pikolinos bestelling gratis bij jou thuis! Mocht het onverhoopt niet zijn wat je er van had verwacht, dan kun je je bestelling bij Ziengs altijd binnen 14 dagen gratis retourneren en/of ruilen. Wanneer je vandaag vóór 20:00 uur besteld, dan heb je morgen je nieuwe Pikolinos bestelling al in huis!

