Munich

MUNICH

Munich is een combinatie van traditie en moderniteit. Het is een merk met respect en Munich is een familiebedrijf. Van origine is het een Catalaans merk uit Barcelona. Munich is wereldwijd bekend om zijn zaalvoetbalschoenen. De schoen is altijd opgebouwd in een soepel bovenwerk en met een stugge ijzersterke zool met een idem neusstuk. De Munich collectie die verkocht wordt in Nederland is een exclusieve collectie. De leverancier heeft zich de laatste vijf jaar geconcentreeerd op kinderschoenen van Munich.

Opvallende kleuren

De kinderschoenen zijn geïnspireerd op de zaalvoetbalschoen van Mundart. De kleurcombinaties zijn aangepast en omgebouwd naar commerciële modellen van deze tijd. De kwaliteit, duurzaamheid en slijtvastheid van de zool zijn positieve kenmerken van de Munich schoen. Heel belangrijk is de ontzettend fijne pasvorm. En niet geheel onbelangrijk: 'the looks', opvallende gekleurde zolen, transparante zolen met teksten en gewaagde kleurcombinaties maken de schoen! Perfect voor kinderen!

Gratis verzending vanaf € 39,99

Bij Ziengs bezorgen we je Munich bestelling gratis bij jou thuis vanaf € 39,99! Mocht het onverhoopt niet zijn wat je er van had verwacht, dan kun je je bestelling bij Ziengs altijd binnen 30 dagen gratis retourneren en/of ruilen. Wanneer je vandaag vóór 22:00 uur bestelt, dan heb je morgen je nieuwe Munich bestelling al in huis!

