K-Swiss

K-Swiss schoenen

K-Swiss is in 1966 opgericht door de twee broers Art en Ernie Bunner, afkomstig uit Zwitserland. De broers brachten in 1972 de eerste volledig uit leer gemaakte schoenen uit: de K-Swiss Classic. Een hele lange poos waren dit de enige tennisschoenen die op de markt te vinden waren. Tegenwoordig is K-Swiss gevestigd in Californië en een groot producent van sportschoenen, kleding en accessoires.

K-Swiss dames

De sportieve K-Swiss sneakers voor dames zorgen voor een casual en moderne tint bij je outfit. K-Swiss is uitgegroeid tot een van de bekendste merken en komt steeds weer met verassende ontwerpen, zo kan je voor elk seizoen je favoriete paar K-Swiss voor dames uitzoeken.

K-Swiss heren

Met de K-Swiss heren schoenen kan je ook buiten de sportvelden de show stelen! Vroeger maakte de schoen in 1966 zijn debuut op het grote tennistoernooi Wimbledon, vandaag de dag kan jij je comfortabele K-Swiss sneakers voor heren aantrekken bij alle dagelijkse activiteiten.

K-Swiss kopen

Hou jij een beetje van een sportieve look en wil jij buiten de tennisbanen ook op comfortabele schoenen lopen? Kijk dan eens in ons K-Swiss schoenen assortiment! Heb je een paar gevonden dat goed bij jou past? Bestel deze dan voor 22:00, zodat je je nieuwe schoenen morgen al in huis hebt!

